Over ons

Over ons

Al vele jaren zijn wij een begrip in Nuenen en omstreken, met onze rood- witte busjes rijden wij door heel Brabant (en verder) naar de uiteenlopende projecten.

Met vijftien gediplomeerde medewerkers werken we dagelijks aan grote projecten maar ook de huis- tuin- en keuken klusjes van elk formaat.

Binnen het bedrijf hebben wij maar 2 doelen:
- Trots zijn op de oplevering
- Zorgen dat u als klant tevreden bent

Meer over ons

Kwaliteit en duurzaamheid staan bij ons hoog in het vaandel. Daarom schenken wij extra aandacht aan slim en gericht materialen hergebruiken. Ook houden we rekening met het milieu. Om dit te verwerkelijken zoeken we vooral naar samenwerking met opdrachtgevers die op dezelfde wijze werken. Verantwoord slopen is volgens ons bouwen aan de toekomst.

Denken in oplossingen

Wij denken in oplossingen, problemen moeten verholpen worden en daar helpen wij u graag bij mee.
Denk bijvoorbeeld aan het beheersen van het grondwaterpeil en het stabiliseren van bestaande bebouwingen (bijv. bij het uitgraven van een kelder of zwembad).

De verdichting van het aangebrachte zand is belangrijk voor een goede fundatie. Daarom maken we gebruik van verschillende verdichtings machines als trilplaat en trilwals.

Kwaliteit

Grondwerk is vaak de basis van een bouw of bestratingswerk waarbij het doel is dat dit jaren mee gaat zonder dat er scheuren of verzakkingen optreden. Daarom is het van belang dat dit goed uitgevoerd wordt.

Voor de grondwerkzaamheden voor verhardingen als klinkers, asfalt en beton maken wij graag gebruik van ons laser gestuurde egalisatiebord. Hiermee wordt de ondergrond tot op enkele milimeters nauwkeurig geëgaliseerd en vormt zodoende een uitstekende basis voor uw bestrating.

Flexibitieit

Flexibel